Isnin, 10 Ogos 2015

Rimup AIDILFITRI

RUMUP Sambutan hari raya peringkat sekolah..Saya ditugaskan mengetuai jamuan. bahagian menu pelajar,guru dan vip

Menu pel  (kutipan rm 1)

Nasi minyak n ayam masak merah

Ketupat pulut n rendang

Buah epal (1 biiji)

Air n menu tambahan kantin bagi sosej

Budget rm4.50 x 789 pel= rm 3550.50

Menu guru (kutipan rm 10)

Sama seperti pelajar cuma ada tambahan

Sate 5 cucuk/ guru n vip ,(140 org)

700 cucuk x 0.35 = rm 245

Nasi impit.            =rm 35

Jumlah.                 = rm280


Budget makan guru/staf n vip
140 x rm 7.00 = 980

kos keseluruhan ialah rm 4530.50
Menu lain(sumbangan c.rozidi)

Laksa n cendol 
Sedikit post mortem
1. Mknn pel ketupat n rendang byk xhabis